RS Technics – Sensoren en Electronica.


04
mrt

PR Electronics signaal conditionering bij RS Technics

PR Electronics signaal conditionering bij RS Technics

In de afgelopen 25 jaar zijn we verregaand gespecialiseerd in het leveren van transmitters voor temperatuurmetingen waarbij we gefocust zijn op het vakkundig beantwoorden van vragen vanuit de industrie. Hiertoe hebben wij onder meer een intensieve samenwerking met PR Electronics uit Denemarken. Onze product range is compromisloos wanneer het betrouwbaarheid en kwaliteit betreft. Dankzij het geringe aantal product variaties kunnen wij u altijd een optimale oplossing bieden en voorraadkosten reduceren.
U zult concrete en kostenbesparende  voordelen ervaren mede doordat zowel PR Electronics als RS Technics u het volgende aanbieden:
–    5 jaar garantie op langdurige stabiliteit en betrouwbare temperatuurmetingen die u in staat zullen stellen uw proces te optimaliseren naar het hoogst bereikbare niveau van efficiëntie en productiviteit.
–    een actieve partner die u snelle levertijden biedt en u adviseert op een hoog niveau, reagerend op uw specifieke eisen en wensen.
_    zowel de temperatuursensoren als de conditionering onder 1 dak dus zorgvuldig op elkaar afgestemd aan u geleverd.

Het is ons uiteindelijke doel om de meest betrouwbare temperatuurtransmitters  te leveren aan de markt. Waarom? Omdat operationele betrouwbaarheid direct kan worden vertaald naar kostenbesparing. Want laten we eerlijk zijn: wat kost een uur stilstand in het proces? En niet als laatste: hoeveel overlast en irritatie veroorzaakt de stilstand?

Wij hebben transmitters beschikbaar voor alle ingangssignalen zoals; Pt-100; Pt-1000 (ohmse ingang); alle soorten thermokoppels; potentiometer; etc.
Leverbaar met o.a SIL2 classificering; HART® protocol; ATEX ; scheepskeur DNV en vele andere certificaten.

Voor (offerte-) vragen en documentatie staan wij u graag te woord. Klik hier voor contact

4116 & frontTRM33A

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands