RS Technics – Sensoren en Electronica.


19
mrt

Herstel, vervangen en preventief onderhoud van printplaten en elektronica bij RS Technics.

Herstel, vervangen en preventief onderhoud van printplaten en elektronica bij RS Technics.

U weet wellicht al lang dat wij sensoren vervaardigen van hoge kwaliteit en dat geheel volgens uw wensen en specificaties. Máár weet u wel dat wij ook op het gebied van elektronica u en uw partners met de zelfde hoge kwaliteit en service van dienst kunnen zijn! RS Technics is er namelijk ook op ingericht voor het ontwikkelen, herstellen en (her)produceren wij elektronica.

Al sinds 1991 heeft RS Technics uitgebreide ervaring om in kleine of individuele oplages voor u printplaten te herstellen, ontwikkelen en vervaardigen. En/of alternatieve en vervangende elektronica (printplaten) kan ontwikkelen om bestaande machines en productielijnen in stand te houden. Dus u hoeft niet meteen nieuwe machines of apparatuur aan te schaffen maar slechts de printplaat te herstellen of te vervangen.

Mocht herstel in uitzonderlijke gevallen niet meer mogelijk zijn, dan ontwikkelen we vervangende meet- en regelsystemen voor bestaande machines en productieprocessen. Dit kan én zal u een aanzienlijke kostenbesparing en tijdswinst opleveren!

Met de aanschaf van een hypermoderne geautomatiseerde productielijn voor verwerking van SMD en conventionele elektronica componenten is RS Technics nu in staat zelf snel en prijs gunstig met een hoge kwaliteit elektronische producten te (her)produceren!

Naast het eigen productiewerk staat deze lijn ook beschikbaar voor uw projecten, waarbij we uiterst flexibel en in onderling overleg gedeeltelijk of compleet de productie van uw elektronica product kunnen verzorgen.

Dankzij de grote flexibiliteit en eigen beheer kunnen wij deze lijn al inzetten voor productie vanaf enkele prototypes, voor kleine proefseries en natuurlijk voor grotere productie series. De mogelijkheid voor het maken van kleine series geeft natuurlijk een uniek voordeel ten opzichte van de reguliere bestukbedrijven die zich vooral op de productie van alleen grote series richten!

Maar zo gaat uw kostbare elektronica niet naar het buitenland, dus geen onbekende (lange) levertijden en onzekerheid over de afhandeling en moeizame communicatie.

Tevens kan RS Technics het ontwerp van schema’s en printplaten verzorgen en vervolgens ook meteen de productie op zich nemen. Maar ook de samenbouw en de bedrading in behuizing of schakelkast verzorgen alsmede het programmeren en testen. En dit alles in iedere denkbare mogelijke vorm en combinaties!

Zeer vele, van kleine tot zeer grote, landelijke en internationaal opererende bedrijven zijn u voor gegaan. RS Technics is u graag van dienst en stelt haar kennis en ervaring ter beschikking.

Voor vragen of wat RS Technics voor u kan betekenen neemt u dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop: telefoon: 050-5013745 / email: sales@rstechnics.nl

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands