RS Technics – Sensoren en Electronica.


16
okt

SMD Productielijn voor hi-flexible productie van kleinere series

Met de aanschaf van een hypermoderne geautomatiseerde productielijn voor verwerking van SMD en conventionele electronica componenten is RS Technics nu in staat zelf snel en prijsgunstig met een hoge kwaliteit electronische produkten te produceren!

Naast het eigen productiewerk staat deze lijn ook beschikbaar voor uw projecten, waarbij we uiterst flexibel en in onderling overleg gedeeltelijk of compleet de productie van uw electronica produkt kunnen verzorgen.

Dankzij de grote flexibiliteit en eigen beheer kunnen we deze lijn al inzetten voor productie vanaf enkele prototypes, voor kleine proefseries en natuurlijk voor de grotere produktie series.

Deze mogelijkheid voor het aanmaken van kleine series geeft natuurlijk een uniek voordeel ten opzichte van de bestuk-bedrijven die zich vooral op productie van alleen de grote series richten!

Tevens kan RS Technics het ontwerp van schema’s en printplaat verzorgen en vervolgens de productie, samenbouw en bedrading in behuizing of schakelkast, programmeren en testen

in iedere mogelijke vorm en combinatie voor u uitvoeren!

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands