RS Technics – Sensoren en Electronica.


02
jun

Digitale HACCP Handthermometer van RS Technics te zien in het programma Netwerk

Digitale HACCP Handthermometer van RS Technics te zien in het programma Netwerk

DTM-55 van RS Technics in gebruik bij de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA).

In de uitzending van 20:30uur NCRV “Netwerk” op 1-6-2009 was de DTM-55 van RS Technics (Digitale Hand Thermometer) volop in het nieuws. De VWA controleurs zijn dagelijks op pad om bij vele restaurants, cafetaria’s en soort gelijke eetgelegenheden controles uit te voeren.

Om de temperatuur van de levensmiddelen en koel- en warmhoudapparatuur vast te stellen past de VWA de DTM-55 en de MT4 (infrarood temperatuur meter) toe van RS Technics. De DTM’s van RS Technics zijn o.a. voorzien van een traceerbaar ijkcertificaat en hebben een nauwkeurigheid van + 0,2oC FSR. Wegens het hoge vertrouwen en de productbetrouwbaarheid wat wij hebben in de in de DTM serie geven wij voor de DTM-65 en de DTM-85 maar liefst 5 jaar garantie en op de DTM-55 zelfs “levenslange garantie” (op materiaal- en productiefouten). De DTM’s kunnen jaarlijks opnieuw gekalibreerd en gecertificeerd worden en worden binnen 1 werkdag weer aan u retour gezonden zodat u nooit lang zonder uw handthermometer hoeft te stellen.

Onze referentie thermometers worden jaarlijks door de NMI gecontroleerd en gecertificeerd, hierdoor kunnen wij u de meest betrouwbare certificering van de DTM’s (ook die van andere leveranciers) garanderen.

De sensoren die met de DTM’s worden meegeleverd zijn in vele maten en uitvoeringen leverbaar, we maken de sensoren met een PT100 element waardoor een hoge temperatuur nauwkeurigheid aangegeven kan worden. Mocht de sensor naar uw voorkeur niet standaard in ons assortiment aanwezig zijn dan maken we voor u een speciale sensor die aan uw wensen en specificaties voldoet.

klik hier voor weergave:
RSTechnics hand thermometers in NCRV uitzending Netwerk

DTM55

DTM55

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands