RS Technics – Sensoren en Electronica.


21
feb

Trillingsbestendige temperatuur sensoren van RS Technics.

Trillingsbestendige temperatuur sensoren van RS Technics.

RS Technics maakt speciaal o.a. voor de scheepvaart trillingsbestendige temperatuur sensoren, deze sensoren worden met Lloyd’s, ABS en RINA certificaat geleverd. Door de samenstelling en constructie zijn de sensoren trillingsbestendig en daardoor uitermate geschikt aan boord van schepen maar ook in andere industriële toepassingen, machines, motoren en of productieprocessen waar hoge trillingen plaats vinden.

De trillingsbestendige sensoren worden gemaakt met een PT100 of Thermokoppel meetsysteem, RS Technics maakt de sensoren zelf, daardoor kunnen we de sensoren maken geheel naar uw wens en specificaties én dat dus met de Lloyd’s, ABS en RINA approval/certificaat. De levertijd is normaal gesproken binnen 1 week maar in geval van nood kunt u gebruik maken van onze 24uurs calamiteiten service. De Thermocouple en PT100 sensoren kunnen gemaakt worden met de meest uiteenlopende procesaansluitingen en vormgevingen, ook gedateerde maatvoeringen en samenstellingen zijn mogelijk, zeker aan boord van de schepen komen vaak verschillende uitvoeringen aan het daglicht vooral als het om oudere schepen gaat.

Heeft u ook trillingsbestendige temperatuur sensoren nodig, neemt u in dat geval geheel vrijblijvend  contact op met de afdeling verkoop van RS Technics en laat u zich voorlichten naar de mogelijkheden en de snelle levertijden.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands