RS Technics – Sensoren en Electronica.


20
aug

Klemkoppelingen voor PT-100 en Thermocouple sensoren.

Klemkoppelingen voor PT-100 en Thermocouple sensoren.

U wilt graag uw PT100 of Thermocouple sensor in hoogte verstelbaar hebben? Dit is geen probleem RS Technics heeft én maakt de meest uiteenlopende klemkoppelingen ook wel bekend onder de naam EO-koppelingen. Regulier hebben we klemkoppelingen voor de PT100 en thermokoppel sensoren voor o.a. 1/2”, 3/4”, 1/4”, 3/8”en 1” BSP aansluitingen maar ook in metrische maatvoeringen.

Toch kan het voor komen dat men een klemkoppeling nodig heeft die niet regulier in de markt verkrijgbaar. Recentelijk ontvingen wij de vraag om een EO-koppeling te maken met geschikt voor een sensor met een diameter van 28,5mm en een procesaansluing van 1,5inch nippel. Daarbij moest de sensor op de plaats worden gehouden door een PTFE snij(klem)ring. Door deze gewenste en afwijkende maatvoering was het voor onze klant bijna onmogelijk om deze klemkoppelingen te krijgen, toch onze productieafdeling kreeg dit probleemloos voor elkaar.

De onderstaande foto geeft aan hoe bijzonder deze klemkoppeling is. Mocht u zelf ook opzoek zijn naar dit soort koppelingen en u heeft moeite met het vinden van een geschikte leverancier, neemt u dan vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling van RS Technics.

Klemkoppeling

Klemkoppeling

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands