RS Technics – Sensoren en Electronica.


22
apr

Nieuwe catalogus Sensoren en Electronica

RS Technics heeft een nieuwe catalogus voor 2009 – 2010 uitgebracht. In deze nieuwe catalogus voor de Sensoren en  Meet- en Regel-techniek worden de produkten die in Roden gefabriceerd worden uitgebreid beschreven en toegelicht. Met name de temperatuursensoren en de druktransmitters komen uitgebreid aan de orde. Inmiddels zijn de uitvoeringsmogelijkheden hiervan zo uitgebreid geworden dat iedere speciale uitvoering een standaard model geworden is. Wij hanteren ieder beschikbaar meetsysteem zoals PT100, PT500, PT1000, NI100, NI1000 en alle voorkomende thermokoppels. Ook is de JIS ( Japanese Industry Standard) ons niet onbekend.

In onze nieuwe catalogus zult u zien dat de range digitale handthermometers is uitgebreid met de DTM85. Deze uiterst nauwkeurige precisie thermometer is met name erg geschikt voor laboratorium werkzaamheden en kan worden ingezet als referentiethermometer.

Wellicht ten overvloede wordt in de catalogus van RS Technics b.v. gewezen op de indrukwekkende uitbreiding van de elektronica fabricage en electronicaontwikkelings afdeling. Er is substantieel geïnvesteerd in SMD machines en bijbehorende apparatuur. Hiermee is voorzien in een belangrijke vraag uit de markt. Er zijn zeer veel bedrijven die zoeken naar mogelijkheden om hun ideeën uit te kunnen voeren aangaande de ontwikkeling en fabricage van elektronica in geringe series en tegen acceptabele prijzen. Dit gat in de markt is nu gedicht. Op het gebied van indicators, paneelmeters,dataloggers en andere volgappartuur is een nieuwe tempratuurmonitor ontwikkeld; de Tempmonitor-16. Deze 16-kanaals monitor kan maar liefst 16 meetsignalen tegelijker tijd bewaken en zonodig alarmeren.

Vraag de nieuwe catalogus 2009 – 2010 nu aan!
Hij wordt u kostenloos toegestuurd.

Ook is de catalogus te downloaden via onze website, klik hier.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands