RS Technics – Sensoren en Electronica.


09
mrt

Software voor elektronica en besturingstechniek nu ook bij RS Technics

Software voor elektronica en besturingstechniek nu ook mogelijk bij RS Technics.

RS Technics heeft nu ook de mogelijkheid om voor al uw elektronica en besturingstechniek software te ontwikkelen en schrijven. U weet wellicht al dat wij o.a. PT100 en Thermocouple sensoren vervaardigen, elektronica producten ontwikkelen en maken. Maar nu kunt u ook dat laatste en belangrijke stukje (software) bij ons onderbrengen. Hiermee is RS Technics instaat om van “A” t/m “Z” voor u pas klare producten te ontwikkelen en te vervaardigen. Of het nu gaat om prototypes  en/of zeer kleine oplages tot en met grotere series RS Technics maakt het voor u.

Het grote voordeel is dat u nu echt alles op gebied van elektronica ontwikkeling en productie onder één dak kunt onderbrengen. Hiermee zijn de communicatie en productie lijnen aanzienlijk korter, sneller en nog betrouwbaarder geworden. RS Technics is de samenwerking aangegaan met de firma Customeware te Assen. Customware heeft voor RS Technics reeds software geschreven maar zij heeft ook haar eigen producten op de markt gebracht op het gebied van o.a. de scheepvaart.

Wanneer een oplossing zoekt voor bijvoorbeeld besturingstechniek, software en sensoren dan is RS Technics voor u het bedrijf bij uitstek om uw vragen neer te leggen. Neemt u vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder voor het vinden en aanbieden van de juiste oplossing.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands