RS Technics – Sensoren en Electronica.


26
nov

Herstellen Printplaat, Reparatie Printplaat, Vervangen Printplaat bij RS Technics.

Herstellen Printplaat, Reparatie Printplaat, Vervangen Printplaat bij RS Technics.

Bij RS Technics kunt u ook terecht voor uw zakelijk herstel, reparatie en vervanging van printplaten (PCB).

Wekelijks krijgt RS Technics de vraag om de bestaande printplaten te herstellen maar ook te vervangen voor geheel nieuwe. In bepaalde processen is niet mogelijk om bestaande besturingssystemen geheel te vervangen of tegen extreem hoge kosten. Het kan daarom de moeite zijn om bestaande printplaten te herstellen. Maar ook om een bestaande printplaat geheel te vervangen. De functionaliteit en toepassing blijft dan gelijk maar dan in een nieuw jasje met de laatste technieken en componenten.

U kunt dan denken aan processen zoals verpakkingsmachines (straten), aansturing en controle van fabricage processen en machines. Maar ook het het herstel en of in stand houden van PLC systemen. Menig bedrijf heeft wel eens te maken gehad dat een gehele machine en of opstelling vervangen moest worden omdat 1 onderdeel niet meer leverbaar is. Behalve printplaten geldt dit ook voor allerhande andere elektronica zoals schakel en regelsystemen.

In vele gevallen is algehele afschrijving niet noodzakelijk. RS Technics kan voor u beoordelen of  de bestaande printplaat en of elektronica nog te herstellen is. Of dat wij u een geheel nieuwe printplaat/elektronica kunnen aanbieden. Wilt u hier meer over willen weten neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

Contact: 050-5013745 / sales@rstechnics.nl

Schakelkast

Schakelkast

Printplaat herstel

Printplaat herstel

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands