RS Technics – Sensoren en Electronica.


16
mrt

PCB productie en assemblage bij RS Technics

PCB productie en assemblage

RS Technics is ook een elektronica ontwikkel- en assemblage bedrijf die gespecialiseerd is in het fabriceren van kleine en middelgrote series Printed Circuit Board (PCB’s). Wij streven naar een lange termijn samenwerking met onze klanten, want wij staan garant voor een hoge kwaliteit tegen acceptabele prijzen en leverbetrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

RS Technics gaat nog een stap verder in het aanbieden van onze diensten. Zo kunnen wij, in eigen huis, de geassembleerde PCB’s elektrisch testen of eventueel programmeren en functioneel testen. Voor veel van onze klanten bouwen wij de elektronische componenten in een behuizing die wij kunnen voorzien van frontfolies. U krijgt van ons dan het uiteindelijke product bedrijfsklaar van ons aangeleverd.

Wij bieden u aan om alle benodigde componenten en printplaten voor uw project in te kopen. Onze prijzen hiervoor zijn vaak verrassend laag doordat wij beschikken over een uitgebreid netwerk van contacten. Op uw verzoek kunnen wij, met behulp van onze geavanceerde software, complete elektronische producten ontwerpen, ontwikkelen en assembleren. Natuurlijk kunnen wij dan zorgen voor één of meerdere prototypes.

De assemblage techniek die wij gaan inzetten wordt gekozen in overleg met u:
*    Surface Mounted Devices SMD (SMD) componenten die geplaatst worden door onze pick & place machine
*    Through Hole (TH) componenten die geplaatst worden met de hand.
*    Of een combinatie van beiden technieken.

Voor het samenstellen van uw PCB’s worden vaktechnische mensen ingezet.
In het geval van het plaatsen van TH componenten worden de PCB’s automatisch gesoldeerd in een loodvrije golfsoldeermachine.
Voor het plaatsen van SMD componenten, zowel enkel- als dubbelzijdig, maken wij gebruik van een uiterst nauwkeurige Assembleon OPAL-X2 pick & place machine. Deze machine is voorzien van camera detectie, die het plaatsen van 0201 componenten, BGA’s to QFP’s mogelijk maakt. Dit alles gebeurt met een plaatsingsnelheid tot maximaal 10.000 componenten per uur.

Neemt u geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.   contact

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands