RS Technics – Sensoren en Electronica.


26
jan

Digitale Hand Thermometer met “ Levenslang Garantie ” van RS Technics

Digitale Hand Thermometer met “ Levenslang Garantie ”

RS Technics BV heeft als Nederlandse fabrikant van Digitale Handthermometers haar (top) Precisie Thermometer DTM-55 de status gegeven die het verdient. Dit door een “ Levenslang Garantietermijn ” te geven op productie-, en materiaalfouten, en gedurende deze periode een maximale afwijking van ± 0,2 °C! Door het geven van “ Levenslange Garantie ” op de DTM-55 bieden wij onze klanten iets unieks op de Europese markt”  De sensoren die met de DTM’s worden meegeleverd zijn in vele maten en uitvoeringen leverbaar, we maken de sensoren met een PT100 element waardoor een hoge temperatuur nauwkeurigheid aangegeven kan worden. Mocht de sensor naar uw voorkeur niet standaard in ons assortiment aanwezig zijn dan maken we voor u een speciale sensor die aan uw wensen en specificaties voldoet.

Tevens zijn in deze zelfde serie onder andere de volgende handthermometers beschikbaar: DTM-Cryo (voor extreem lage temperaturen), DTM-70 (voor industriële toepassingen), DTM-Reaumur (speciaal voor de bakkerijen en chocolade- en suikerverwerkende industrie).

Sinds de introductie van de Digitale Precisie Handthermometer wordt deze door zeer veel instellingen en bedrijven gebruikt, waaronder de Keuringsdienst van Waren (VWA), verschillende gerenommeerde supermarktketens en industriële bedrijven in onder andere levensmiddelen industrie. Een indrukwekkende referentielijst met gebruikers is op aanvraag beschikbaar.

De DTM-55 is uitvoerig en intensief getest en blijft ook functioneren onder extreme omstandigheden (bijvoorbeeld bij – 18 °C) en wordt standaard een traceerbaar ijkcertificaat meegeleverd omdat dit type vaak gebruikt wordt als referentiethermometer. De DTM’s kunnen jaarlijks opnieuw gekalibreerd en gecertificeerd worden en worden binnen 1 werkdag weer aan u retour gezonden zodat u nooit lang zonder uw handthermometer hoeft te stellen. Onze referentie thermometers worden jaarlijks door de NMI gecontroleerd en gecertificeerd, hierdoor kunnen wij u de meest betrouwbare certificering van de DTM’s (ook die van andere leveranciers) garanderen.

De nieuwe garantieregeling geldt voor producten die zijn gefabriceerd op of vanaf 1 maart 2008.  RS Technics is de enige fabrikant in Nederland die deze hoge standaard aan zijn product mee geeft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop, wij horen graag van u wat uw wensen zijn.

dtm553

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands