RS Technics – Sensoren en Electronica.


11
jan

PT100 sensoren geheel naar uw wensen en specificaties bij RS Technics

PT100 sensoren geheel naar uw wensen en specificaties.

Standaard sensoren zijn veelal overal te verkrijgen, maar wat als uw sensor er niet bij zit doordat bijvoorbeeld de de maatvoeringen van de sensor afwijken of dat de gewenste kabel lengte niet verkrijgbaar is. U komt dan doorgaans voor lange levertijden te staan of uw PT100 sensor is niet eens te leveren. Bij RS Technics komt u dit probleem niet tegen.

RS Technics maakt voor u de PT-100 sensoren geheel naar uw wensen en specificaties, wij zijn instaat om sensoren te maken die aansluiten op wat u nodig heeft. “Your standard is our standard”

Of het nu gaat om afwijkende maatvoeringen en/of samenstellingen het maakt RS Technics niets uit. Wij maken voor u de PT100 sensoren en dat alles ook nog eens met een levertijd die gemiddeld genomen ruimschoots binnen 1 week ligt. Onze productieafdeling is er volledig op toe- en uitgerust om snel en naar uw wensen de sensoren te maken.

RS Technics begrijpt dat iedereen zo zijn eigen wensen en specificaties heeft of dit nu komt omdat een bepaalde PT100 sensor niet meer te verkrijgen is of dat u een toepassing heeft waarbij een standaard sensor niet zal functioneren en/of gemonteerd kan worden. De PT-100 sensoren worden bij RS Technics gemaakt volgens de hoogste mogelijk kwaliteit, eisen, zorg en materialen en dat tegen markt conforme prijzen.

De PT100 sensoren kunnen per stuk gemaakt worden maar vanzelfsprekend ook in grote aantallen. Dus zoekt u die éne PT100 sensor voor dat speciale project of heeft u sensoren nodig voor een volumineuze inzet, het maakt RS Technics niets uit, wij kunnen het aan. De sensoren maken wij aan de hand van een constructie tekening, een voorbeeld exemplaar maar ook gewoon aan de hand van de informatie die u voor handen heeft. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan helpen wij u graag met het vinden en aanbieden van een oplossing, een test exemplaar is zo voor u gemaakt. Nogmaals: “Your standard is our standard”

Laat u zich informeren naar wat RS Technics voor u kan betekenen, neemt u derhalve geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands