RS Technics – Sensoren en Electronica.


28
jun

Digitale handthermometers van RS Technics te zien in RTL4 programma: Herrie XXL.

Klik hier voor de nieuwe website van RS Technics

Digitale handthermometers van RS Technics te zien in RTL4 programma: Herrie XXL.

De digitale handthermometers van RS Technics worden o.a. gebruikt door de NVWA (Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit). Dit was recentelijk weer te zien in het RTL4 programma: Herrie XXL van Herman den Blijker.  Tijdens een van de uitzendingen kregen de deelnemende restaurants bezoek van de VWA. De controleurs maakten tijdens hun controle gebruik van de DTM-55 en DTM-65. Maar waren o.a. voorheen ook al tijdens uitzendingen van “RTL4 Nieuws” en het actualiteiten programma “Netwerk” te zien.

Sinds de introductie van de Digitale Precisie Handthermometer  (DTM) worden deze door zeer veel instellingen en bedrijven gebruikt, waaronder de dus de eerdere vermelde Keuringsdienst van Waren (NVWA), verschillende ziekenhuizen/laboratoria, gerenommeerde supermarktketens en talloze industriële bedrijven in onder andere levensmiddelen sector. Een indrukwekkende referentielijst met gebruikers is op aanvraag beschikbaar.

De DTM’s zijn uitvoerig en intensief getest en blijven dan ook functioneren onder extreme omstandigheden (bijvoorbeeld bij – 18 °C) en worden standaard bij de DTM-55 en -75 met een traceerbaar ijkcertificaat meegeleverd omdat dit types vaak gebruikt worden als referentiethermometers. De DTM’s kunnen jaarlijks opnieuw gekalibreerd en gecertificeerd worden en worden binnen 1 werkdag weer aan u retour gezonden zodat u nooit lang zonder uw handthermometer hoeft te stellen. Onze eigen referentie thermometers worden jaarlijks door de NMI gecontroleerd en gecertificeerd, hierdoor kunnen wij u de meest betrouwbare certificering van de DTM’s (ook die van andere leveranciers) garanderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop (050-5013745), wij horen graag van u wat uw wensen zijn.

Klik hier om naar de site van RS Technics te gaan.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands