RS Technics – Sensoren en Electronica.


05
dec

Temperatuur meting ten behoeve van Legionella bestrijding.

Klik hier voor de nieuwe website van RS Technics

Temperatuur meting ten behoeve van Legionella bestrijding.

RS Technics heeft in haar assortiment een scala aan temperatuurmeters leverbaar. De Digitale Hand Thermometers (DTM) zijn uitermate geschikt voor het meten van de temperatuur ten behoeve van de Legionella bestrijding. De DTM’s zijn leverbaar in diverse uitvoeringen al naar gelang van de uiteindelijke toepassing en/of inzet. Tevens zijn er standaard vele modellen voelers leverbaar, omdat RS Technics de DTM’s en de voelers zelf maakt kunnen we de voelers geheel naar uw wensen en specificaties maken. Dit maakt de DTM serie bijzonder veelzijdig, door de eenvoudige maar zeer betrouwbare constructie is het mogelijk om met één DTM meerdere voelers te leveren.

De DTM’s van RS Technics worden o.a. dagelijks toegepast in/door: ziekenhuizen, verzorgingshuizen, universiteiten, installatiebedrijven, controlerende instanties (zoals de Voedsel en Waren Autoriteit), gemeentelijke instellingen, brandweer en zo nog talloze vele andere bedrijven en instanties. De DTM’s worden geleverd met traceerbaar ijkcertificaat en hebben minimaal 5 jaar garantie. Tevens kunnen de DTM’s o.a. jaarlijks weer door RS Technics opnieuw geijkt en gecertificeerd worden, doorgaans doen wij dit voor u binnen 24uur zodat men het zo kort mogelijk zonder de thermometer moet stellen.

Tevens biedt RS Technics oplossingen voor een permanente temperatuur bewaking én registratie van o.a. water- en CV leidingen. Zoals PT100 en thermocouple sensoren in leidingen, vaten en bassins.

Mocht u ook opzoek zijn naar een passende oplossing voor uw temperatuur controle en/of registratie neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling van RS Technics.

dtm55-h4dtm-sens

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands