RS Technics – Sensoren en Electronica.


01
mrt

Melkwacht…

RS Technics produceert al 30 jaar de Melkwacht in verschillende uitvoeringen voor Meko Holland in Assen. Tot 4 jaar geleden was dit alleen bedoeld voor de Nederlandse markt, maar sinds RS Technics de nieuwe Melkwacht-FD heeft gemaakt is Meko Holland hiermee de hele wereld over getrokken. 

Dit heeft geresulteerd dat we nu met 6000 Melkwachten in Canada geheel Ontario hebben beleverd, nu volgt Quebec. China en Japan zijn de volgende in de rij, zodat je kunt stellen dat de Melkwacht de wereld heeft veroverd. 

Als elektronische datalogger bewaakt de Melkwacht de melk die bij melkveehouders in de koeltank zit. Het apparaat kent diverse alarm functies, waaronder melk te warm of koud, koeler niet ingeschakeld, roerwerk defect, onvoldoende gereinigd, niet voldoende reinigingsmiddel gebruikt en powerdown alarm.

In Nederland vinden wij het vrij normaal dat voedsel op deze manier wordt bewaakt. In de rest van de wereld is dit echter nog niet zo vanzelfsprekend…

Na de levering van de 2000ste melkwacht in Canada was bijvoorbeeld het kiemgetal in de melk al met de helft gedaald, dit vertaald zich onmiddellijk in een verbetering in kwaliteit en een betere opbrengst!Hiervoor hebben Meko Holland en RS Technics in 2006 de Canadese AE50 award gekregen.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands