RS Technics – Sensoren en Electronica.


26
okt

Cryogene temperaturen meten met de DTM-55CRYO.

Cryogene temperaturen meten met de DTM-55CRYO.

Cryogene temperatuur sensor. / Sensor voor extreem lage negatieve temperaturen.

RS Technics b.v. heeft een nieuwe digitale handthermometer ontwikkeld wat een doorbraak betekent in het nauwkeurig handmatig meten van cryogene temperaturen tegen attractieve prijzen.

Bij cryogene temperaturen wordt gewerkt bij extreem lage temperaturen. Het meest bekend zijn natuurlijk de toepassingen van en met vloeibaar stikstof. Omdat dit in grote hoeveelheden beschikbaar is en de prijs zeer laag is, wordt vloeibare stikstof op vele gebieden toegepast. Een cryogene temperatuur meeting is derhalve bijzonder gewenst.

Vanuit de K.I. (kunstmatige inseminatie) stations komt regelmatig de vraag naar een handthermometer die in de bekende “rietjes” kan meten. Speciaal hiervoor is een handprobe met een diameter van 2mm ontwikkeld. Natuurlijk vinden de nieuwe digitale handthermometers ook hun weg in laboratoria waar naast vloeibare stikstof ook gewerkt wordt met bijvoorbeeld vloeibare helium; distikstof en diwaterstof.

Onze nieuwe handthermometer, de DTM-55CRYO, wordt gekalibreerd en meet nauwkeurig op temperaturen van -190°C tot +50 °C.

Wij zijn bekend met het gegeven dat er vele wensen zijn voor wat de uitvoering van de probe betreft. RS Technics kan u melden dat wij in onze fabriek vrijwel elke denkbare voeler voor u kunnen maken. Neemt voor al uw vragen contact op met onze verkoopafdeling.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands