RS Technics – Sensoren en Electronica.


12
jan

PT100 Cargo (lading) temperatuur box.

PT100 Cargo (lading) Scheepvaart temperatuur box.

RS Technics heeft een “cargo temperature box” voor u in haar assortiment. De box bestaat uit een gecertificeerde én geijkte Digitale Hand Temperatuurmeter (DTM), een 12 tal PT-100 sensoren en een deugdelijke/robuuste opbergkist. Deze sets kunnen op een zeer snelle, eenvoudige en betrouwbare wijze in de dagelijkse werkzaamheden aan boord van het schip worden toegepast. De PT100 sensoren kunnen  bij de (bulk)lading worden mee gestort of op de lading worden aangebracht om zo de temperatuur van de lading te bewaken. De PT-100 sensoren hebben standaard een kabel lengte van 12 meter maar kunnen op elke andere gewenste lengte naar uw voorkeur gemaakt worden.

Deze set is uitermate geschikt om de lading op temperatuur te controleren en bewaken. Zowel bij het (ver)laden als onderweg tijdens het transport. De PT100 sensoren zijn geschikt voor lage (-20°C) tot hoge (250°C) temperaturen als mede in droge en natte/vochtige goederen. De digitale hand thermometer is in diverse uitvoeringen leverbaar, zo is er altijd een passende oplossing voor uw specifieke situatie te leveren. De sensoren en de DTM worden in huis gemaakt zodat u altijd kunt terug vallen op snelle en continue levering.

Deze set is in het leven geroepen omdat niet elke bevrachting- laadruimte (schip) is uitgevoerd met temperaturen sensoren. Ook voor een permanente temperatuur bewaking aan boord kunnen wij u uitstekend van dienst  zijn. Deze (permanente) sensoren maken wij voor u in PT100 of in Thermocouple in de meest uiteenlopende uitvoeringen al dan niet inclusief onze eigen datalog systemen.

Samenstelling:
* Opbergkist / Box.
* 1x DTM (digitale handthermometer) incl. ijkcertificaat.
* 12x PT-100 snoersensoren / maatvoering geheel naar uw specificaties en wensen.
* Sensor type:  1x PT-100 / 3-leider (incl. 12 meter kabel, ander lengtes mogelijk).
* Jaarlijkse kalibratie en ijken in huis mogelijk.
* Garantie: DTM = 5 jaar !
* Prijs: afhankelijk van uw samenstelling (vraag naar de vele mogelijkheden)
* Levertijd doorgaans binnen 1 week !

Voor meer toelichting en informatie neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling van RS Technics.

cargoset-sensors

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands