RS Technics – Sensoren en Electronica.


25
feb

RS Technics Temperatuursensoren naar Duitsland

RS Technics is opgericht in 1991 en sindsdien produceren wij op dagelijkse basis hoogwaardige Meet- en Regel apparatuur.
Onze sensoren en elektronica worden gemaakt door mensen met kennis van zaken en liefde voor het vak, gebruikmakend van hoogwaardige materialen. Eén van onze sterkste punten is dat we in geval van calamiteiten binnen enkele uren nieuwe sensoren kunnen fabriceren.

Het produceren van klant specifieke oplossingen is inmiddels bij ons standaard geworden. Tevens behoort het produceren van grote series tot onze dagelijkse werkzaamheden.
Ons bedrijf is ISO9001/2000 gecertificeerd om zo onze kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. De temperatuursensoren worden onder het Lloyds Approval, ABS en KEMA certificaat gemaakt, dus een zeer hoge kwaliteit onder de meest extreme omstandigheden.
 Tevens is RS Technics lid van de Duits-Nederlandse handelskamer, Fenedex, Nederlandse Metaal Unie en de exportclub Drenthe.

RS Technics is trots haar op eigen onderzoek- en ontwikkelingsafdeling welke gebruik maakt van de laatste technische ontwikkelingen in de markt. De bedrijfsfilosofie van RS Technics is dat haar producten volgens Internationale Standaard, betrouwbaarheid en kwaliteit gemaakt worden. Onder onze afnemers bevinden zich in vele industrieën te denken aan; Olie en Gas, Proces, OEM, Voedsel, Zuivel etc.

Maar bijvoorbeeld ook precisie meetapparatuur voor vele Energie Leveranciers, Supermarktketens en de Voedsel en Waren autoriteit. Daarnaast is RS Technics gecertificeerd en geautoriseerd leverancier voor de scheepvaart.

Tot onze producten die we geheel in eigen huis produceren behoren o.a.: PT100 sensoren, Thermocouple sensoren, Druktransmitters, Thermowells c.q.. Dompelbuizen, Programeerbare en Standaard indicatoren, Schakelmodules, Thermostaten en Dataloggers.

Vooral onze diversiteit en ongekend hoog aantal toepassingen van PT100 sensoren zorgen er voor dat we voor vrijwel elke temperatuurmeting een passende oplossing kunnen bieden. De toepasbaarheid van de PT100 sensoren is in vrijwel elke bedrijfstak probleemloos in te zetten.
Doordat we tevens de daarbij behorende transmitters en indicatoren en schakelmodules maken en leveren zorgt er voor dat wij de klant van A tot Z van dienst kunnen zijn en dat men slechts één adres nodig heeft, dit voorkomt misverstanden, foute communicatie, hoge kosten en vertragingen.

Om onze producten en dienstverlening zo goed mogelijk nationaal en internationaal vorm te geven en samenwerking met de buitenlandse afnemers zo goed mogelijk bij te staan zijn we lid van o.a. de Duits-Nederlandse Handelskamer, Fenedex, Nederlandse Metaal Unie, Exportclub Drenthe.

Vooral de positieve en doelgerichte inbreng van de Duits-Nederlandse Handelskamer zorgt er voor dat we met de juiste bedrijven in Duitsland in contact komen. Buiten het feit dat we aan enkele grote Duitse bedrijven reeds leveren zijn wij ook actief in het Emsland en Ost-Friesland (de grensstreek met Groningen en Drenthe) met de kleinere ondernemingen.

Het Emsland is natuurlijk ook bekend van de Maritieme industrie, met onze kennis, ervaring en de nodige maritieme certificeringen zijn wij zeer goed instaat om deze bedrijfstak ter zijde te staan. De korte en snelle reis/transport afstanden maken het vooral in calamiteiten zeer interessant voor deze bedrijven om met ons samen te werken.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands