RS Technics – Sensoren en Electronica.


21
feb

Temperatuur sensoren voor emissie controle voor de scheepvaart van RS Technics

Temperatuur sensoren voor emissie (uitstoot) controle voor de scheepvaart.

Belangrijker dan ooit te voren is ook de emissie (uitstoot van schadelijke stoffen) controle aan boord van de schepen geworden. Vele bedrijven, organisaties, onderzoeksbureaus en instanties houden zich hier vandaag de dag gelukkig mee bezig. Een van de belangrijkste aspecten met betrekking tot deze controle al dan niet uitstoot is ook het meten van de exacte temperatuur van o.a. de uitlaatgassen en naverbranding van de gassen/uitstoot.

RS Technics maakt voor al van deze temperatuur metingen de sensoren, speciaal voor in de ontwikkelingsfase maar ook maat gesneden oplossingen aan boord van bestaande en nieuw te bouwen schepen. Dit alles is mogelijk onder het Lloyd’s, ABS en/of Rina certificaat. De sensoren die momenteel ontwikkelt en vervaardigt worden zijn zowel in PT100 alsmede thermocouple te leveren. RS Technics is zich zeer bewust van de informatie gevoeligheid van bijvoorbeeld de ontwikkelingsprojecten en zal uw vragen dan ook 100% discreet en vertrouwelijk in behandeling nemen.

Aan de hand van de wensen, specificaties en condities van de klant worden de thermocouple en PT100 sensoren gemaakt. Mocht u ook op zoek zijn naar de sensor die aansluit op specifieke vraag neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling van RS Technics.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands