RS Technics – Sensoren en Electronica.


06
apr

20 jaar RS Technics b.v. Home of the sensor

Klik hier voor de nieuwe website van RS Technics

20 jaar RS Technics b.v.  –  Home of the sensor

In haar 20-jarig bestaan heeft RS Technics bv. bewezen tot de top in Europa te behoren als het gaat om het produceren van temperatuursensoren in de meest brede zin van het woord. Van miniatuur thermokoppels voor bijvoorbeeld laboratoria en precisie mechanica tot zware PT-100 sensoren voor bijvoorbeeld de (petro-) chemische industrie.

Dat wij ons temperatuurspecialisten noemen wordt gerechtvaardigd door het feit dat wij voor iedere temperatuur toepassing een degelijke sensor kunnen maken. Wij doen dit snel (als snelste van Nederland en omstreken), betaalbaar en we zorgen voor lange standtijden. U zit bij ons niet vast aan standaard maten. Iedere sensor wordt speciaal voor u gemaakt en/of ontwikkeld en blijft tot in lengte der dagen reproduceerbaar. Wij kennen maar al te goed de problemen van productie stilstand en juist daarom streven wij naar een standaard levertijd van enkele dagen. Mocht dit echter nog te lang duren dan kunt u gebruik maken van onze  “calamiteitenservice” : binnen enkele uren maken wij voor u één of enkele exemplaren zodat u weer door kunt gaan.

Wij hebben afnemers van naam en faam. Zij zijn onze beste referentie. Unaniem spreekt men over grote betrokkenheid van RS Technics en de wil en vastbeslotenheid om zaken tot een goede einde te brengen. Na recent onderzoek onder onze afnemers zijn wij zeer trots te kunnen melden dat men ons een gemiddeld cijfer heeft gegeven van 8.7 op de schaal van 1-10.

Terwijl de markt zucht onder de druk van recessie en andere tegenslagen hebben wij onze productie vloer opnieuw uitgebreid om aan de vragen uit de markt te kunnen voldoen.
Terecht wordt RS Technics gekwalificeerd als  “The home of the Sensor’.
Bel, mail of fax ons, of bekijk onze internetsite. Wij zien uit naar uw reactie.

Ga hier naar de website van RS Technics

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands