RS Technics – Sensoren en Electronica.


23
mrt

RS Technics neemt haar nieuwe pand in gebruik.

RS Technics neemt haar nieuwe pand in gebruik.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om het nieuwe pand klaar te krijgen. Het nieuwe pand zal ten behoeve van de sensoren productie en instructie lokaal in gebruik worden genomen. Het bestaande pand heeft een uitbreiding en een metamorfose ondergaan waardoor nu  het hoofd- en bijgebouw (sensoren productie) de zelfde uitstraling hebben gekregen.

Het nieuwe pand biedt nu de extra ruimte om de sensoren productie uit te breiden/vergroten maar ook om de sensoren onder nog betere en schonere condities te produceren. Zo zijn de zware machines permanent gescheiden van de verfijnde sensoren productie. Hiermee is een nog hogere kwaliteit gewaarborgd dan voorheen al het geval was, RS Technics staat namelijk voor haar hoogwaardige kwaliteits sensoren. Door de toegenomen vraag naar sensoren voor o.a. medische toepassingen zijn we nu nog beter in staat om ook aan deze extra hoge voorwaarden te voldoen.

Tevens is boven de sensoren productie een instructie ruimte gebouwd, in deze ruimte kan RS Technics nu nog beter haar klanten en gasten ontvangen. RS Technics bood altijd al de gelegenheid om instructies/les te geven maar met deze extra ruimte is hiervoor een eigen plek ingeruimd. Het geven van instructies en/of les met betrekking tot het juist toepassen van o.a. temperatuur sensoren behoort tot een van de vele services die RS Technics kan aanbieden. Zo maken momenteel al groothandels huizen, vertegenwoordigers, adviseurs en opleidingen gebruik van deze dienst.

Wanneer u en of uw bedrijf ook belangstelling heeft voor een aansluitende instructie en/of extra productkennis laat het ons dan weten, we maken graag een afspraak met u.

Ga hier naar de site van RS Technics.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands