RS Technics – Sensoren en Electronica.


05
jun

Temperatuur meten van het voetbalveld.

Klik hier voor de nieuwe RS Technics website

Zoals wellicht bij velen van u bekend is, is het van groot belang om de temperatuur te weten(meten) van de mat en zeker bij kunststof speelvelden. Regelmatig ontvangt RS Technics aanvragen voor dit specifieke doel. Er kan op een eenvoudige, betrouwbare maar bovenal betaalbare wijze temperatuur worden gemeten van de voetbalvelden. In de winter wil men graag weten of het veld nog bespeelbaar is en in zomer wil men graag weten of een kunststof mat besproeid moet worden als het veld te veel opwarmt.

RS Technics biedt u hiervoor een complete oplossing, waarbij het hele jaar door zowel de temperatuur gemeten en desgewenst ook geregistreerd kan worden. De sensoren worden zo gemaakt dat ze water- en vochtbestendig zijn alsmede robuust. Zo is de basis sensor waterdicht en is geschikt bij temperaturen tussen ca. -30°C en +80°C, extreme temperaturen die wij doorgaans in Nederland niet kennen.

Voor elke voetbalvereniging, mat, situatie en locatie is een passende oplossing. Men kan dit al met 1 sensor (meetpunt) maar zelfs tot 16 meetpunten of meer. Wilt u van één veld de temperatuur meten of meerdere velden, vrijwel alles is mogelijk. Wilt u alleen de temperatuur uitlezen of wilt u hiervan ook een registratie? Zo is er dus voor elke voetbalvereniging en voor elk budget en passend aanbod.

RS Technics maakt de voetbalveld sensoren volgens diverse meetopstellingen. Zo kan men de sensoren permanent in het veld aanbrengen of men prikt ze in de grond daar waar men het maar wenst om een tijdelijke temperatuurmeting te verrichten. De sensoren kunnen desgewenst voorzien worden van een traceerbaar ijkcertificaat, waarmee u uw metingen officieel kunt overleggen/bewijzen. De KNVB stelt zeer veel en hoge eisen aan het voetbalveld en RS Technics kan u op het gebied van temperatuurmeting hiermee professioneel en betaalbaar mee van dienst zijn.

Laat u zich geheel vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden, voor contact klikt u hier.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands