RS Technics – Sensoren en Electronica.


08
mei

PT100 sensoren van RS Technics speciaal voor de levensmiddelen industrie.

Klik hier voor de nieuwe RS Technics site

PT100 sensoren van RS Technics speciaal geschikt voor de levensmiddelen industrie.

PT100 sensoren van RS Technics worden dagelijks ingezet in de levensmiddelen industrie. U kunt dan denken aan de zuivelindustrie, bakkerijen, slachterijen, brouwerijen, convenience foods en voedselverpakkingsindustrie. De ervaringen die RS Technics in de loop der jaren heeft opgedaan samen met de daarbij behorende HACCP en sanitaire eisen zorgen er voor dat onze PT100 sensoren overal inzetbaar zijn binnen deze bedrijfstak. RS Technics heeft een zeer indrukwekkende lijst met afnemers in deze branche, deze referentielijst is desgewenst op aanvraag voor u beschikbaar.

De PT100 en Thermocouple sensoren van RS Technics worden dagelijks ingezet in de meest uiteenlopende machines, productieprocessen en op controlepunten. U kunt dan denken aan frituurstraten, koel- en vriesinstallaties, ovens maar ook in producttemperatuur metingen van de meest diverse versproducten zoals zuivel, vlees, vis en groente/fruit. Zo zijn onze sensoren volop terug te vinden in de temperatuurregistratie met de daarbij behorenden datalogsystemen. RS Technics heeft haar eigen productlijn in datalog- en temperatuurbewaking systemen op de markt gebracht zoals de Regimaster en de TM16. Dit heeft als groot voordeel dat u alles onder een dak kunt onderbrengen, wat u buiten het financiële voordeel ook een zeer groot kwaliteit- en servicevoordeel kan opleveren.

Laat u zich vrijblijvend voorlichten door ons verkoopteam naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. We realiseren ons ter dege dat een ieder bedrijf/organisatie zijn eigen wensen en specificaties heeft, RS Technics is hier volledig op toegerust. Wij maken elke PT100 en/of Thermocouple volgens uw wensen en samenstellingen, de mogelijkheden zijn ongekend. Mocht uw sensor nog niet bestaan of hij is gedateerd dan ontwikkelen en vervaardigen wij uw sensor. Dagelijks verlaten onze fabriek de meest uiteenlopende speciale sensoren. Buiten het feit dat wij de meest gangbare sensoren produceren is het maken van een “special” voor ons dagelijkse kost. We gaan graag de uitdaging met u aan om een passende oplossing te vinden. Onze ontwikkel- en productieafdeling is doorgaands instaat om uw wensen binnen 1 week te realiseren en uit te voeren, deze service is zeer uniek in Nederland.

Wij van RS Technics helpen u graag verder voor het vinden van een passende oplossing, laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands