RS Technics – Sensoren en Electronica.


03
nov

Temperatuur sensoren voor schonere schepen van RS Technics.

Temperatuur sensoren voor schonere schepen van RS Technics.

Belangrijker dan ooit te voren is ook de emissie (uitstoot van schadelijke stoffen) controle aan boord van de schepen geworden. Vele rederijen, ontwikkeling- en onderhoudsbedrijven, machine- en scheepsbouwers en overheidsinstanties houden zich hier vandaag de dag gelukkig mee bezig. Een van de belangrijkste aspecten met betrekking tot deze controle al dan niet uitstoot is ook het meten van de exacte temperatuur van o.a. de motoren, uitlaatgassen en naverbranding van de gassen/uitstoot. Zeker nu ook enkele Nederlandse havens korting op het havengeld toezeggen voor schepen die minder vervuilen is dit aspect nog belangrijker en aantrekkelijker geworden.

RS Technics maakt voor al van deze temperatuur metingen de sensoren, speciaal voor in de ontwikkelingsfase maar ook maat gesneden oplossingen aan boord van bestaande en nieuwe┬á schepen. Dit alles is mogelijk onder het Lloyd’s, ABS en/of Rina Approval. De sensoren die momenteel ontwikkeld en gemaakt worden zijn zowel in PT100 alsmede thermocouple te leveren. RS Technics is zich zeer bewust van de informatie gevoeligheid van bijvoorbeeld de ontwikkelingsprojecten en zal uw vragen dan ook 100% discreet en vertrouwelijk in behandeling nemen. Op dit moment maken ruim 60 nationale en internationale rederijen, baggeraars, scheepsbouwers, engineerings- en onderhoudsbedrijven gebruik van ons expertise en producten op dit gebied.

Aan de hand van de wensen, specificaties en condities van de klant worden de Thermocouple en PT100 sensoren gemaakt. Mocht u ook op zoek zijn naar sensoren die aansluiten op specifieke vraag neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de verkoop- en ontwikkelafdeling van RS Technics.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands