RS Technics – Sensoren en Electronica.


21
jul

Gedateerde of oude PT100 en Thermocouple temperatuur sensoren

Gedateerde of oude PT100 en Thermocouple temperatuur sensoren.

Bent u opzoek naar een vervangende PT100 of thermocouple sensor dan kunt u bij RS Technics hiervoor uitstekend terecht. RS Technics maakt alle sensoren zelf geheel conform uw gewenste maatvoeringen en specificaties. Wij maken wekelijks sensoren die nagemaakt moeten worden aan de hand van een bestaand voorbeeld exemplaar, aan de hand van een schets/tekening en of een foto.

Vooral bij gedateerde (oude) sensoren komt dit veelvuldig voor, vaak gaan sensoren lang mee maar als ze aan vervanging toe zijn dan is een nieuw exemplaar heel vaak niet meer te verkrijgen. Enkele oorzaken hiervan kunnen zijn dat o.a. de originele fabrikant gestopt is, de sensor is in een land geproduceerd waarvan de herkomst onbekend is, of is zo oud dat niet meer te achterhalen is waar de sensor gemaakt werd.

RS Technics heeft hier geen problemen mee, wij maken voor u de sensor conform de oude/bekende specificaties, ook als het om een enkele sensor gaat. Dus geen lange levertijden, afname en productie per stuk mogelijk en als belangrijkste u kunt uiteindelijk weer verder. Vooral in de scheepvaart, motoren fabricage (verbrandings- en elektromotoren) en productiemachines komen we dit wekelijks tegen.

Wanneer u ook op zoek bent naar een nieuwe/vervangende sensor neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling van RS Technics.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands