RS Technics – Sensoren en Electronica.


06
nov

Temperatuursensoren voor ovens en branders van RS Technics

Temperatuursensoren voor ovens en branders van RS Technics

Naar aanleiding van een eerder geplaatst artikel op onze weblog over de sensoren in crematoria zijn wij overspoeld met vragen uit de markt naar vele andere toepassingen de thermocouple temperatuursensoren op het gebied van de toepassingen in andere type ovens. Hieronder treft u een klein overzichtje aan waar onze sensoren binnen de wereld van de ovens geplaatst worden.

* Verbrandingsovens
* Incinerators
* Afvalverbranders
* Gasbranders
* Biomassaketels
* Oliebranders
* Gasturbines
* Stoomturbines
* Verbrandingskamers
* Industriële levensmiddelenovens (Pizza, Bakkerijen)
* Crematoria
* Wartmekrachtcentrales
* Hardingsovens
* Matrijsovens
* Homogeniseerovens
* enz.

De thermokoppel sensoren worden onder andere in het type J, K, en S dagelijks voor RS Technics in de meest uiteenlopende samenstellingen en maatvoeringen gemaakt. Dit laatste geheel conform uw wensen en specificaties. De sensoren kunnen/ worden ook voor u met een PT100 element gemaakt

Wij kunnen zeer snel leveren en dat tegen aantrekkelijke prijzen, de levertijd is doorgaans maximaal 1 week en daar waar nodig kunnen we dit zelfs binnen enkele uren voor u realiseren. Maatvoering en samenstelling zijn daarbij geen probleem, dit alles met de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo is RS Technics o.a. ISO en Lloyds gecertificeerd.  Het is mogelijk om sensoren per stuk te bestellen of in grotere aantallen, zodat men zelf de voorraad kan bepalen. Doordat RS Technics snel kan leveren is eigenlijk voor u een grote voorraad (buffer) overbodig geworden, dit laatste kan u een aanzienlijke kosten besparing opleveren.

Voor verder vragen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling, laat u zich informeren naar de mogelijkheden.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands