RS Technics – Sensoren en Electronica.


27
nov

Réaumur (Reamur) Digitale Hand Thermometer van RS Technics

Klik hier voor de nieuwe website van RS Technics

Réaumur (Reamur)Digitale Hand Thermometer.

RS Technics brengt een nieuwe digitale handthermometer op de markt: DTM-Réaumur.

RS Technics heeft sinds kort special voor o.a. de bakkerijen, patisserieën, chocolade- en/of suikerverwerkende industrieën een digitale handthermometer in haar assortiment. De thermometer geeft de temperatuur weer in Réaumur en is daarmee bij uitstek geschikt om dagelijks ingezet te worden. Dit betekend dat u niet meer van Celsius naar Réaumur hoeft om te rekenen. Behalve dat RS Technics de digitale handthermometers maakt zijn hiermee ook de paneelmeters, indicatoren en regelaars van RS Technics met een Réaumur uitlezing leverbaar geworden.

Met de Réaumur temperatuur uitlezing heeft RS Technics gehoor gegeven aan de regelmatig terugkerende vraag vanuit de markt om een betrouwbare handthermometer te ontwikkelen en te produceren.

De digitale handthermometer (DTM) is leverbaar met een voeler/sensor naar keuze. Zowel de handthermometer alsmede de voelers worden door RS Technics in Roden zelf geproduceerd en hebben hierdoor een zeer korte levertijd en zijn altijd herstelbaar. Daarbij voldoet de DTM-Réamur aan de HACCP eisen en regelgeving. De DTM’s worden standaard met een traceerbaar ijkcertificaat geleverd en hebben 5 jaar garantie!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

dtm-r5

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands