RS Technics – Sensoren en Electronica.


06
jan

Thermokoppel kabel en PT100 kabel van RS Technics

Klik hier voor de nieuwe website van RS Technics

Kompensatiekabel en Signaalkabel voor uw Thermocouple en PT100 sensoren per meter verkrijgbaar bij RS Technics.

In bepaalde situaties is het mogelijk dat een standaard sensor niet toepasbaar is, RS Technics kan hiervoor een op maat gemaakte oplossing bieden. Niet alleen maken wij specifieke oplossing op het gebied van uitvoering, lengte, aansluiting en/of temperatuur. Ook voor het overbruggen van de afstand tussen de PT100 of Thermokoppel sensor en de leesapparatuur is er een klantspecifieke oplossing.

Kompensatiekabel voor Thermocouples; J, K, S en T maar ook signaalkabel voor PT-100 sensoren is “per meter” te verkrijgbaar. Niet alleen gemonteerd aan een sensor, maar ook “los”. Door de benodigde lengte te bestellen zijn er minder extra verbindingen nodig. Dit scheelt in de benodigde montage tijd en verminderd de kans op storing en signaalverlies. Buiten dat kan het voor u ook nog eens een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Gewoon dat bestellen aan lengte wat u nodig heeft! Weer een klantspecifieke oplossing van RS Technics voor u! Neemt u dus ook voor kabel vragen vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling en laat u zich informeren naar de mogelijkheden.

Klik hier voor het opvragen van onze kabel folder.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands