RS Technics – Sensoren en Electronica.


05
mrt

PT100 en Thermocouple sensoren op eenvoudige wijze te bestellen bij RS Technics.

Klik hier voor de nieuwe website van RS Technics

PT100 en Thermocouple sensoren op eenvoudige wijze te bestellen.

RS Technics heeft voor u een handige en duidelijke bestel methode in huis om PT100 en Thermocouple sensoren te kunnen bestellen. Zoals u wellicht wel eens ondervonden heeft valt het niet altijd voor iedereen mee om de juiste temperatuursensor te bestellen. Er komen altijd vragen op u af hoe de sensor er uit moet komen te zien en wat voor toepassing gewenst is en zo kunnen we nog wel meer vragen op u af vuren.

Daarom heeft RS Technics op advies van haar klanten voor u een bestel formulier in haar catalogus opgenomen. Hierop staan een aantal basis uitvoeringen van de PT-100 en thermokoppel sensoren.  Op deze tekening kunt u alle noodzakelijk informatie op terug vinden maar ook aangeven. Natuurlijk komt het voor dat een basis al dan niet standaard uitvoering niet toereikend is. Neemt u in dat geval contact op met onze verkoop afdeling. Op onze site en in catalogus treft u slechts het spreekwoordelijke topje van van de ijsberg aan waartoe RS Technics in staat is.

Bent u opzoek naar PT100 of thermocouple sensoren, kijk dan eens op onze site www.rstechnics.nl of neemt u contact op met onze verkoopafdeling voor een gratis catalogus.

Hieronder treft een afbeelding van de duidelijke besteltekening voor de standaard sensoren.

besteltekening

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands