RS Technics – Sensoren en Electronica.


04
mei

Elektronica ontwikkeling en prototyping.

Klik hier voor de nieuwe website van RS Technics

Elektronica ontwikkeling en prototyping.

RS Technics heeft sinds 1991 zeer ruime kennis en ervaring in het ontwikkelen van elektronica en het maken van prototypes, zeker wanneer het gaat om kleine en/of beperkte oplages. Buiten het feit dat wij printplaten bestukken en de ontwikkeling kunnen verzorgen maken wij ook werkende prototypes. De prototypes kunnen in een basisproduct gemaakt worden maar ook in een uitvoering die rechtstreeks aan de eindgebruiker gepresenteerd kan worden. Het uiterlijk van de prototypes kan dan ter beoordeling worden aangeboden waarna u naar wens en voorkeur veranderingen kan doorgeven. Mede door het feit dat we zelf frontfolies ontwerpen en vervaardigen zijn we instaat om snel een nieuw design aan te bieden. U hoeft dus niet weken zo niet maanden te wachten voordat u weer verder kunt met de eind ontwikkeling. Bij RS Technics kan dit in een tijdsbestek van enkele dagen en als het gewenst is zelfs binnen enkele uren!

Wanneer u ook bezig bent met het ontwikkelen en ontwerpen van een elektronica product en u wenst eerst een prototype voor een voorlopige presentatie neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling. Op aanvraag is een referentielijst beschikbaar van onze klanten waarvoor wij  elektronica ontwikkelen en prototypes vervaardigen. Des gewenst komt onze Manager PCB-systems bij u op bezoek om de vele mogelijkheden met u te bespreken.

De onderstaande foto geeft een prototype weer waarvoor we recentelijk een ontwikkelopdracht hebben mogen ontvangen. Voor de goede; orde de foto is geeft niet het uiteindelijke product weer i.v.m. bescherming van de gegevens van onze opdrachtgever!

prototype

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands