RS Technics – Sensoren en Electronica.


11
mei

Sensoren kalibratie bij RS Technics

Klik voor de nieuwe website van RS Technics

Sensoren kalibratie

Om de juistheid van metingen te onderbouwen kan een gecertificeerde sensor noodzakelijk zijn. RS Technics kalibreert en certificeert zelf in huis sensoren, thermometers, drukopnemers en indicatieapparatuur. Dit geldt ook voor sensoren en apparatuur welke niet uit onze eigen fabriek afkomstig zijn. De kalibratie wordt uitsluitend in onze geconditioneerde testruimte met gecertificeerde instrumenten uitgevoerd.

De temperatuur kalibratie wordt uitgevoerd met behulp van moederthermometers en door middel van onze specialistische drukbank worden de druksensoren gekalibreerd. Jaarlijks worden al onze meetapparaten voor deze doeleinden door het NMI (Nederlands Meet Instituut) gekalibreerd en gecertificeerd.

Tot slot van deze procedure worden de gegevens vastgelegd op een traceerbaar ijkcertificaat. RS Technics kalibreert/certificeert onder andere de PT100 en Thermocouplesensoren maar ook handthermometers. Speciaal voor de levensmiddelen industrie ten behoeve van o.a. de HACCP richtlijnen kunnen wij een ijkcertificaat afgeven met het door u opgegeven temperatuur bereiken bijvoorbeeld 0–25–50-75–100°C. Vrijwel elke denkbare combinatie binnen het bereik van -30°C tot +500°C is mogelijk. Standaard geven wij een certificaat af met 4 meetpunten, mocht u een ander aantal meetpunten wensen dan is dit altijd mogelijk.

Wilt u ook graag uw sensoren laten kalibreren en certificeren neemt u dan eens vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling zij staan u graag met advies en informatie ter zijde.

Ga hier naar de website van RS Technics

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands