RS Technics – Sensoren en Electronica.


21
sep

Ontwikkeling en productie van elektronica.

Ontwikkeling en productie van elektronica.

Al sinds jaar en dag is RS Technics gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige elektronica, en dan met name op het gebied van kleine en/of beperkte oplages. RS Technics is volledig toegerust op het vervaardigen van elektronica door middel van hypermoderne SMD machine. SMD montage in combinatie met “trough hole” als mede dubbelzijdige SMD montage behoort tot de mogelijkheden.

Tevens maakt RS Technics in huis voor u de behuizing en de frontfolies, dit zorgt er voor dat u van de ontwikkeling tot en met het eindproduct bij ons kunt onderbrengen. Met als groot voordeel dat u alles onder een dak kunt laten verzorgen, de inkoop van de diverse (al dan niet alle) onderdelen uit handen kunt geven, als mede een gunstige prijsstelling. Komt er extra handwerk bij kijken ook dan zijn wij u graag van dienst, RS Technics heeft ervaren technici in dienst die ook dit werk voor u verzorgen.

Onze specialisatie zit hem in feit dat wij juist de prototypes en kleine oplages voor u kunnen verzorgen, ook hierbij kunnen wij de ontwikkeling gedeeltelijk of geheel overnemen. Heeft u een project waarbij slechts een klein aantal eindproducten wenselijk is dan is RS Technics voor u de partner bij uitstek. Op aanvraag kunnen wij u een indrukwekkende referentielijst zenden met gerenommeerde (merk)namen en projecten.

Mocht u meer informatie wensen naar wat RS Technics voor u kan betekenen dan kan onze Manager PCB-Systems u hiermee verder helpen. Is dit wat voor u, neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands