RS Technics – Sensoren en Electronica.


27
jan

Dubbel PT100 sensor / Double PT100 sensor / Duplex PT100 sensor. Dubbel Thermokoppel sensor / Double Thermocouple sensor / Duplex Thermokoppel sensor

Dubbel PT100 sensor / Double PT100 sensor / Duplex PT100 sensor.
Dubbel Thermokoppel sensor / Double Thermocouple sensor / Duplex Thermokoppel sensor

Heeft u een temperatuursensor nodig met een dubbele PT-100 (Duplex PT-100 / Double PT-100) dan is dit bij RS Technics zonder problemen mogelijk. RS Technics produceert dagelijks sensoren met een dubbel PT-100 of dubbel Thermokoppels in type J, K en S.

De nut en noodzaak van dit soort sensoren is vaak nodig wanneer men bijvoorbeeld op 1 plek de temperatuur wil meten maar 2 afzonderlijke PT-100 of Thermocouple signalen wil gebruiken. Te denken aan een uitlezing en een schakeling. Maar ook als een reserve of back-up, mocht 1 element defect raken dan hoeft niet meteen de gehele sensor worden vervangen en/of het proces worden onderbroken.

De voordelen van een dubbele PT 100 sensoren of dubbele Thermokoppel sensoren zijn duidelijk. Mocht u meer informatie wensen van dergelijke Duplex PT-100 sensoren of Duplex Thermokoppel sensoren dan is RS Technics de aangewezen partner voor u. Wij helpen u graag met het realiseren van de juiste oplossing, neemt u geheel vrijblijvend contact op met RS Technics.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands