RS Technics – Sensoren en Electronica.


19
mrt

Hooibroei en Compost Temperatuurmeter.

Hooibroei en Compost Temperatuurmeter.

Ook dit jaar hebben we weer veel vragen mogen ontvangen over hooibroei temperatuurmeters, meestal met de vraag of een dergelijke temperatuurmeter leverbaar is. Kort en krachtig: “JA”, RS Technics heeft ook hooibroei en compostmeters in haar product assortiment.

RS Technics heeft in haar basis assortiment twee mogelijkheden.
A. De DTM-series met een handvoeler met de gewenste insteeklengte zie ook onze Digitale Hand Thermometers. Deze is compact, eenvoudig te bedienen, robuust, nauwkeurig, snel, zeer betrouwbaar en met de voeler naar uw keuze volledig op uw specifieke situatie toegespitst.

B. De hooibroei annex compostmeter. Dit is een robuuste (in)steeksensor met een lengte van 2 meter en heeft een diameter van 12mm, afwijkende maatvoering is geen probleem. De aflezing is een klok ook wel manometer,(Dial) met een temperatuur bereik van 0°C tot 100°C ook hier zijn afwijkende bereiken leverbaar. Tevens is de sensorbuis voorzien van een dwarsstuk met handvatten zodat u de sensor in de hooibaal of de composthoop kan drukken.

Het belang van een temperatuurmeting van bijvoorbeeld hooi is elke keer weer van een zeer groot belang. Jaarlijks gaat menig schuur in vlammen op omdat men de hooibroei onderschat heeft. Bij een temperatuur 65°C moet men al zeer serieus rekening houden met gevaar. Elke temperatuur hoger dan dat neemt het risico op mogelijke brand ziende ogen toe en moet men al preventiemaatregelen treffen om erger te voorkomen.

De temperatuurmeters van RS Technics kunnen u hierbij uitstekend helpen om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn, laat u zich voorlichten door ons verkoopteam naar de vele mogelijkheden.

Compost / Hooibroei Meter

Compost / Hooibroei Meter

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands