RS Technics – Sensoren en Electronica.


20
mei

Thermocouple temperatuur sensoren voor crematoria van RS Technics

Thermocouple temperatuursensoren voor crematoria van RS Technics

RS Technics maakt sinds 1991 ook de thermocouple temperatuursensor voor de toepassing binnen de crematoria. De thermokoppel sensoren in het type J, K, en S worden dagelijks voor RS Technics in de meest uiteenlopende samenstellingen en maatvoeringen gemaakt, voor de goede orde, bij crematoria pas men veelal het thermokoppel type “K” toe, de temperatuur inzet is van 400°C tot 1100°C. De sensoren worden door RS Technics middels de groothandel, crematorium leveranciers/producenten geleverd maar bovenal ook rechtstreeks aan het crematorium zelf.

Wij kunnen zeer snel leveren en dat tegen aantrekkelijke prijzen, de levertijd is doorgaans maximaal 1 week en daar waar nodig kunnen we dit zelfs binnen enkele uren voor u realiseren. Maatvoering en samenstelling zijn daarbij geen probleem, dit alles met de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo is RS Technics o.a. ISO en Lloyd’s gecertificeerd.  Het is mogelijk om sensoren per stuk te bestellen of in grotere aantallen, zodat men zelf de voorraad kan bepalen. Doordat RS Technics snel kan leveren is eigenlijk voor u een grote voorraad (buffer) overbodig geworden, dit laatste kan u een aanzienlijke kosten besparing opleveren.

Tevens registreert RS Technics per crematorium (ook voor dieren crematorium)  wat voor sensor uitvoeringen men nodig heeft, wanneer een (na)levering gewenst is hoeft men niet keer op keer gedetailleerde informatie door te geven. Mocht u ook thermocouple sensoren voor uw crematorium nodig hebben neemt u dan contact op met de verkoopafdeling van RS Technics. Een kosteloze prijsopgave en levertijd geven wij graag aan u door, laat u zich informeren naar de mogelijkheden.

Klik hier om naar de sensoren pagina van RS Technics te gaan, u treft hier een kleine greep uit onze vrijwel eindeloze mogelijkheden aan.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands