RS Technics – Sensoren en Electronica.


29
jun

HACCP temperatuur controle aan boord van schepen.

HACCP temperatuur controle aan boord van schepen.

Regelmatig levert RS Technics digitale handthermometers voor de toepassing van de HACCP controles aan boord van schepen. De handthermometers (DTM’s) zijn o.a. nodig in de kombuis, opslag, vriezers/koeling en in de restaurants. Bij binnenkomst van de goederen dient al een “ingangs controle” plaats te vinden maar daarmee is het niet gedaan. Ook tijdens de vaart moeten de goederen op de juiste temperatuur opgeslagen worden. Tijdens de bereiding van de maaltijden en in de restaurants (indien aanwezig) op de schepen dient eveneens een regel- en stelselmatige controle plaats te vinden.

In de meeste gevallen is de controle aan boord uitstekend voor elkaar, maar soms neemt men het niet zo nauw met de regels of men is al dan niet onbekend met de regelgeving. Wanneer een controlerende instantie aan boord komt is het dan al vaak te laat en heeft men snel en dringend een gecertificeerde handthermometer nodig. RS Technics kan hierin uitstekend voorzien en heeft deze op voorraad en kan ze binnen enkele uren leveren. Maar ook wanneer een bestaande handthermometer defect is geraakt is RS Technics de aangewezen partner voor u. Daarbij zijn er vele rederijen die standaard haar schepen/crews voorzien van onze DTM’s.

Zo levert RS Technics de digitale handthermometers aan rederijen, rechtstreeks aan de schepen, ship suppliers, lijndiensten en cruise maatschappijen. De handthermometers kunnen met en zonder een traceerbaar ijkcertificaat worden geleverd en met diverse soorten voelers. In zeer veel gevallen worden zelfs de thermometers van RS Technics wegens de hoge kwaliteit als “referentie thermometer” toegepast.

Wanneer een “hercertificering” nodig is, kan RS Technics binnen 24uur de thermometer certificeren en terug sturen, zodat men aan boord het slechts zéér kort zonder de thermometer hoeft te stellen. Mocht u ook opzoek zijn naar een dergelijke oplossing neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling, zij helpen u graag verder met het aanbieden van de juiste thermometer voor uw specifieke situatie.

dtm55-h4

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands