RS Technics – Sensoren en Electronica.


08
mrt

Thermokoppel sensoren zijn bij RS Technics verkrijgbaar in elke denkbare uitvoering

Thermokoppel sensoren zijn bij RS Technics verkrijgbaar in elke denkbare uitvoering!

Thermocouple sensoren zijn er in alle maten/soorten en uitvoeringen, RS Technics heeft de productie mogelijkheid om deze voor uw te vervaardigen geheel volgens uw wensen en specificaties.

Doordat RS Technics een eigen productie- en ontwikkelwerkplaats heeft kunnen wij vrijwel elke Thermokoppel sensor voor u maken. Wij vervaardigen en/of herstellen dagelijks speciale en afwijkende temperatuursensoren.

Het kan voorkomen dat u een sensor heeft en u weet niet waar u deze kan aanschaffen, RS Technics kan u hiermee uit de brand helpen. U maakt het aan ons kenbaar en wij gaan voor u aan de slag, een kosteloze prijsopgave en levertijd kunt u altijd vooraf ontvangen.  De meest gangbare Thermocouples types, J, K, N en S worden door ons toegepast, maar ook oude en/of afwijkende thermocouple sensoren zijn bij ons leverbaar.

Normaal gesproken heeft een afwijkende sensor uitvoering een zeer lange levertijd, bij RS Technics is dat niet het geval. Doordat RS Technics een eigen productieafdeling heeft zijn wij instaat om óók de speciale sensoren binnen 24uur voor u te vervaardigen.

Kortom wij leveren maatwerk, daag ons uit.

Laat een reactie achter.

RS Technics – Sensoren en Electronica. met behulp van Wordpress en Navigation Theme.
content (c) 2009 RS Technics BV - Roden - Netherlands